info

KoMore is in 1980 opgericht door André Raaijmakers en heette toen JoKoBeu (jongeren koor beuningen). Maar omdat de leden inmiddels iet minder jong zijn hebben wij besloten onze naam te veranderen in KoMore, een koor met een beetje meer.

Wij verzorgen onze eigen vieringen op zaterdagavond in de kerk met zang. De liturgiegroep binnen ons koor verzorgt inhoudelijk onze vieringen. Naast de vieringen laten wij onze stem ook graag buiten de kerk horen zoals bij de Tuinen van Appeltern, kerstmarkten, Nijmegen Klinkt of een concert.

KoMore zing muziek van liturgisch tot hedendaagse pop en in diverse talen. Een greep uit ons repetoire: Some say Love (The Rose), exodus Song, Lord is it mine, Hemel, Soldiers of Peace, Anthem, What a wonderful world, Bidden
om vrede, Halleluja, Geef mij je angst, Tibie Paiom, Only Time, Hoeveel ik van je hou, diverse Taizé nummers.

Buiten het zingen om organiseren we ook nog activiteiten, dit kan variëren van een feestavond, barbque tot een speurtocht.
Daarnaast organiseert de themagroep thema-avonden en 1x per jaar een themaweekend, waar we op allerlei manieren met elkaar in gesprek komen over allerhande zaken. Daarnaast is het “koorweekend” vooral ook heel gezellig en leren we elkaar soms van onverwachte kant beter kennen.

Ook hebben wij een eigen clubblad ‘Tierelyrisch’ welke door en voor de eigen leden gemaakt wordt.

Samengevat is KoMore een koor met enthousiaste mensen, die hun stem, hun zang en betrokkenheid bij kerk en maatschappij willen laten horen.