KoMore

Een stukje geschiedenis ...

Wij zijn een actief koor en zingen regelmatig in de Corneliuskerk in Beuningen, de vieringen worden verzorgd door onze eigen liturgiegroep.
Daarnaast zingen wij enkele keren per jaar buiten onze parochie.

Naast het zingen in de kerk en ook een beetje daarbuiten doen wij nog veel meer, vandaar ook de naam KoMore (Koor met een beetje More).

Er zijn thema-avonden en een thema-weekend, verzorgd door onze eigen themagroep, waar we op allerlei manieren met elkaar in gesprek komen over allerhande zaken. Daarnaast is het ‘koorweekend’ vooral ook heel gezellig en leren we elkaar soms van onverwachte kanten beter kennen.

Ook hebben we elk jaar een aantal activiteiten die georganiseerd wordt door onze activiteitengroep, dit kan variëren van een feestavond, barbequen tot een speurtocht of iets anders … en altijd gezellig.

Daarnaast hebben wij ook ons eigen clubblad ‘Tierelyrisch’ welke door en voor de eigen leden gemaakt wordt.

Samengevat is KoMore een koor met enthousiaste mensen, die hun stem, hun zang en betrokkenheid bij kerk en maatschappij willen laten horen.

In 1980 is in Beuningen het jongerenkoor JoKoBeu opgericht door André Raaijmakers.

Inmiddels zijn de koorleden iets minder jong als toendertijd en hebben we onze naam aangepast naar KoMore, een koor met een beetje meer